FRANCE FOOTBALL: Vlahović naslednik Ibrahimovića

March 27, 2016 U medijima

vlahovic1

Frans fudbal piše o Dušanu Vlahoviću. Na naslovnoj strani sajta. Ni manje ni više nego kao o zameni za Zlatana Ibrahimovića, prenosi srpski portal MOZZART Sport.

Pari Sen Žermen traži zamenu za gotovo izvestan odlazak Ibrakadabre, a prema pisanju renomiranog sportskog medija iz Francuske jedan od momaka na koga PSŽ motri je 16-godišnje čudo od deteta iz Partizana.

U tekstu se ističe da je veoma mlad, da je najmlađi debitant u istoriji Partizana i da je taj klub poznat po tome što je izbacio igrače poput Predraga Mijatovića, Stevana Jovetića iAdema Ljajića, kao i da je Balkan najbolje mesto za pronalazak talenata.

france football

Ističe se i interesovanje Arsenala i Mančester Sitija za ovog napadača visokog 190 centimetara. Takođe, piše se da je na meti Svetaca letos bio i Andrija Živković na nagovor Danijela Ljuboje, ali da do dogovora nije došlo zbog “komplikacija oko ugovoraŽivkovića.

Kada su Vlahovićeve osobine u pitanju ističe se da ima dobru tehniku, dobar šut i odlično građenje lopte. Kao i da ima mnogo prostora za napredak.

Na kraju, procenjuje se da će njegov transfer vredeti “nekoliko miliona evra”. Vlahović ima ugovor sa Partizanom do juna 2018. godine.

http://www.francefootball.fr/news/Mercato-ce-futur-zlatan-ibrahimovic-que-le-psg-surveille/646998

http://www.mozzartsport.com/vesti/francuska-bruji-vlahovic-naslednik-ibrahimovica-video/131300

Leave a Reply

Jezici / Languages