N1: Vlahović – Odrastao sam ranije!

May 22, 2016 U medijima

dva

Dolaskom Ivana Tomića na klupu Partizana, Dušan Vlahović koji je često apostrofiran kao jedan od najtalentovanijih klinaca u sastavu crno-belih prekomandovan je u prvi tim. Postao je najmlađi igrač kao debitant u istoriji kluba, postigao je drugi gol za osvajanje Kupa Srbije.

Naravno u pitanju je Dušan Vlahović, koji će danas odigrati protiv Vojvodine, a naredne sezone verovatno biti centralna figura u napadu Partizana zajedno sa Nemanjom Mihajlovićem.

„Vlahović i Mihajlović nisu na prodaju“ poručio je nedavno Ivica Iliev

Šta o svemu što se dešavalo u proteklih šest meseci misli Vlahović.

„Da mi je neki o ovome pričao šre nešto više od šest meseci samo bih se nasmejao. Nadao sam se da ću do 18 godine stići do prvog tima. Pokazalo se da sam morao da odrastem malo ranije. Zahvalan sam treneru Ivanu Tomiću na ukazanoj prilici, kao i treneru Milanu Ristiću sa kojim sam sarađivao u kadetskoj selekciji“ rekao je Vlahović i nastavio: „San je postao java. Ali sam svestan da u fudbalu nema stare slave. Svestan sam da moram da nastavim sa radom, da se unapređujem iz dana u dan, kako bih pomogao sebi i Parizanu“.

n1

Vlahović je u drugom i trećem delu sezonu postigao tri gola, odigrao je 17 utakmica. Imali li novih snova i ciljeva:

„Naravno. Šampionska titula, Partizan u Evropi, gol u večitom derbiju, uspesi sa mlađim reprezentazivnim selekcijam, mesto u A reprezentaciji“ rekao je Vlahović.

http://rs.n1info.com/a162175/Sport-Klub/Fudbal/Vlahovic-Odrastao-sam-ranije.html

Leave a Reply

Jezici / Languages